Norocul omului in viata este direct proportional cu doza sa de bunatate din suflet

Desi toti am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, oamenii se diferentiaza foarte mult unii de ceilalti prin caracter, preferinte, constiinta si alegerile pe care le fac in fiecare clipa a vietii lor.

M-am intrebat mereu care este menirea fiecaruia dintre noi pe acest pamant si de ce vietile noastre sunt atat de diferite avand in vedere ca toti ne dorim aceleasi lucruri. Poate doar in momente si etape diferite.

Omul se schimba. In fiecare zi. In fiecare secunda a vietii sale face alegeri si drumul sau in viata este plin de curbe, mai mult sau mai putin periculoase. Un om de succes spunea ca in viata poti sa evoluezi sau sa involuezi, nu exista cale de mijloc. Depinde de alegerea pe care o faci.

Mi-am dat seama de un lucru ascultand cu atentie predicile de duminica de la Biserica. Menirea omului pe pamant este sa faca bine. Pana la urma viata are mult mai multe de oferit pe langa un job bun, un partener potrivit, o casnicie fericita, copii sau orice altceva ne mai dorim.

In viata scopul este sa fii bun, sa faci bine, sa fii prezent, sa asculti, sa privesti, sa cauti, sa citesti, sa evoluezi. Sa visezi, sa tintesti, sa nu-ti fie frica, sa incerci, sa cazi, sa te ridici, sa faci numai bine. Tuturor. Imi place mai nou sa fac un bine cuiva si abia apoi sa ma gandesc la un motiv.

Constat placut ca viata iti ofera inzecit binele oferit. Legile Universului sunt atat de clare..,daca le urmezi si iti asculti instinctul. Un bine facut cuiva se intoarce spre tine cu o forta gravitationala fantastica si minunata. Cred cu tarie ca o viata implinita inseamna in primul rand sa oferi. Sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa cauti oameni buni de care sa te inconjuri, sa faci bine chiar si fara un motiv anume si sa devii un exemplu de urmat atat pentru tine cat si pentru ceilalti pentru ca … norocul omului in viata este dat de doza de bunatate din sufletul sau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: